tiistai 19. elokuuta 2014

The Plane Journey

Lähdettiin Tampereelta vikojen paniikkipakkausten, koneen oston (kyllä, vikaan päivään jai..) ja vikan kaverin näkemisen jälkeen ajamaan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Sain lipun AFS:ltä kentällä ja pienen paketin mukaan mun hostsiskolle Elianalle sen hostsiskolta ja äidiltä Suomessa, Roosalta ja Roosan äidiltä. Pienen säädön jälkeen pääsin turvatarkastuksista läpi ja etsin oikean portin ja ostin vesipullon, lukemiset ja lakritsia mukaan.
lakritsii photo ruokaa_zpsef77294c.jpg
Koneessa Helsinki - Pariisi 3h hauskoja leveimmällä (en oikeasti tiedä, se kuulosti siltä kun joku parodioisi tosi huonoa länkkäriä tai jotain texasin etc aksenttii) jenkkiaksentilla mitä oon ikinä kuullut, varustettuja miehiä kuunnellen ja lukien kirjaa.
 photo airplane_zps102c0046.jpg

fuud photo ruoka2_zpsf4edf08e.jpg

meh lentokoneessa photo maumlh_zps7a06cfa1.jpg

 photo holaparis_zps022f735a.jpg
Perillä Pariisissa siirryin lentokenttäbussiin josta seikkailin brasilialaisen ja yllättäen suomalaisen tytön (jonka kanssa puhuin englantia ensin kun ei tajuttu) kanssa oikealle portille taas ja selvittiin omiin koneisiin.
crappy seats photo hvfsdjkzx_zps7a6838e1.jpg

cool seats photo IMG_5488_zpsb9725801.jpg
Kävelin ensin Ensimmäise luokan läpi ja katsoin kateellisena suuria valkoisia tuoleja jotka sai makuuasentoon ja jotka näyttiät niin ylellisitä ja mukavilta. Alistuin ja jatkoin matkaa myös ihanalta näyttävän Premium luokan läpi turistiluokkaan jossa oli kämäiset pienet kovat sinipunaiset penkit. Päästyäni paikalleni chileläinen mies kahden lapsen kanssa koputtaa mua olalle ja selittää että hänen vaimonsa on Premium luokassa ja haluaisi vaihtaa paikkoja kanssani jos se vain olisi mitenkään mahdollista ??! Kyllä kiitos! Oli pakko kysyä vielä naiselta että oliko hän nyt aivan varma, mutta kuulemma hänelle oli tärkeintä olla perheensä kanssa. Mikäpä siinä, käy mulle!
 photo planefood_zpsce13f299.jpg

mountains photo mountains_zps0158010f.jpg

Maaru

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti